Magyar Péter - megjelent. Látjuk?
2024. március 20. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Magyar Péter - megjelent. Látjuk?

img_1249.PNGMagyar Péter. Megjelent. Őszinte sztorinak tűnt és még lehet az is. Bár a március 15-e és a pártalapítás már nem ezt mutatja. Miért, mert pont az első nyilatkozatában azt taglalta, hogy nem lehet a FIDESZ-t most megbuktatni. Nem is ez a célja, hanem a változás. Akkor úgy tűnt, a FIDESZ-en belül. S a fellépésével csupán ezt szeretné katalizálni. Majd kapott támogatói üzeneteket, nyilván tárgyaltak is vele és ígértek is neki fűt, fát… Amit persze nem fognak betartani. Nem szokásuk. Kihasználnak mindenkit, akit lehet, hogy a céljukat elérjék. A FIDESZ bukását.

 

A módszert ismerjük. 56-ban is ígértek fűt, fát, csak tartsunk ki. Jönnek. közben pedig elcseréltek minket, a magyar életeket Szuezért. De mivel azt izenték, tartsunk ki, hát mi kitartottunk. Így elesett, az első sor, majd a második, a harmadik és még a negyediket is meghurcolták, kivégezték, bebörtönözték és elmenekült 300000,-. Persze nem mindenki potenciális ellenálló volt és még csak nem is ilyen gondolkodó, de az elmondható, hogy így megszabadultak attól az ellenzéktől, amely igazi változást akarhatott volna 90-ben. Mert ugyan akkor jelentkeztek, hogy segítenek, de ezt, az “onnan ne beszéljenek bele”, hangulattal el is utasítottuk, persze a kommunisták halk sugallatára, akik közben a nyugattal lepaktáltak, hogy ha kijátsszák a piacainkat, eladják nekik, akkor nem számoltatják el a kommunista bűnökért a felelősöket. Kicsit olyan mintha ez mindkét oldalnak, a keleti kommunistának és a nyugati tőkésnek is érdekében állt volna. Nos, ennyit a nyugati segítségről. Bár megemlíthetnénk azt is amikor egy arany/főért hordták át a török katonákat a Boszporuszon és így az egyesült török sereg legyőzte csapatainkat. Vagy amikor Lipót, a győztes csata után területeket engedett át a vesztes töröknek, a béke fejében. A sort folytathatnánk a végtelenségig.

 

Ide jön a Magyar Péter egyik ígérete, a csatlakozás az EU-s ügyészséghez. Pont az EU ügyészség az ami elgondolkodtató és hibás. Az EU szerve, az EU érdekei szerint dönt, nem a magyar érdekek szerint. Aki azt hiszi van olyan külföldi szerv, aki nekünk akar jót, az elfelejti a pénzrendszer működési mechanizmusát. Aki a révészt fizeti, az mondja meg… Ráadásul ez komoly külföldi befolyást eredményez majd. Akkor miért is jó ez? Korrupció kint is van, nem is akármilyen! Csak kifinomultabb, mert 45 évvel több idejük volt kialakítani! Ugyanis ez a “demokráciának” nevezett rendszer alapja. Mert az a demokráciának hívott dolog, egy kisebbség rémuralma a többség felett. Azé a kisebbségé, amelyik a leghangosabb! Ez a kisebbség manipulálja a tömeget a médián keresztül, azt a tömeget, aki végül megszavazza őket. Ki manipulál? Aki fizeti a médiát! Az pedig soha se a nép, hanem magán személyek, kisebb érdekcsoportok! AMI ITT ZAJLIK, AZ RENDSZERHIBA! A NYUGATRÓL IMPORTÁLT RENDSZER, az úgynevezett DEMOKRÁCIA HIBÁJA! Ezt nem látni hiba. A keretek ugyan azok, csak van aki kicsit így, van aki kicsit úgy csinálja! Emlékezzünk Kennedyre. Ő, ellene ment a rendszernek. Mennyivel élte túl a beszédét? 2 héttel. Aki itt porondon van, az “engedéllyel” csinálja, mert bizonyos uralkodó érdekeket közben még mindig kiszolgál! Ez a valóság. UGYAN AZON KERETEK KÖZÖTT NAGYJÁBÓL UGYAN AZT LEHET ELÉRNI! Sőt, jól csinálni is csak a keretek mentén lehet! Mármint a hatalomban ugyan úgy lehet maradni! A többi illúzió! Önbecsapás! … Egy diplomata ne tudná ezt? Nem tűnt még fel neki? Vagy van gazdája? De akkor az, abból a csapatból van, akik buktatni akarnak és inkább ők irányítanának, hogy minden pénz és hatalom kizárólag az övék legyen. Emlékezzünk csak az olasz miniszterelnöknőre. Voltak ígéretei, majd hatalomba került és mintha kicserélték volna. Vajon miért is? Volt neki egy elődje a Golden Saxos múltú szakértő miniszterelnök. Nos, ő megkötötte azokat a szerződéseket, amelyek a mostani vezetést gúzsba kötik!

 

A képlet világos. A történések erre felé mutatnak. Kivárjuk és látni fogjuk, de napról napra úgy érzem, nő, vagy szépen kerül elő a lóláb! Az a bizonyos… Mondjuk nekem az EU-s ügyészség már lóláb, mert szabadságvesztést okoz és lehetőséget nyújt a külföldi beavatkozásra. Ráadásul, mi hatalmazzuk fel őket! A kínai rendőrkísérő az baj, azt sokan nehezményezik, de egy EU-s ügyész az nem az! Már megint a KETTŐS MÉRCE! Ez rontja meg a világunkat!

 

Magyar Péter - látni fogjuk

 

Somogyi Péter

Hagyatékőrző

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr7418358435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása