Elhangzott, vajon van párhuzam?
2009. október 03. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Elhangzott, vajon van párhuzam?

Még Horn Gyula miniszterelnöksége idején hangzott el, hogy elég lenne, ha 6 millióan lennénk. (Uniós üzenet volt)

6000000,- 6 Millióan

Se többen se kevesebben. Ma pedig azt halljuk, hogy az újabb influenzavírus elleni oltást, 6 millió emberre tudja megoldani az állam. Most azok féljenek, akik nem oltatják be magukat, mert ők a kieső 4000000,-, vagy esetleg megváltozott az akkor emlegetett arányszám? Elegen lennénk már csak 4 millióan is. 

Tudom, ez meredek.

Nem is igazságnak írom. De olyan érdekes az összhang, a számok összhangja. Vannak akik nanotechnológiás betétet sejtenek a vakcinában. Amit ide írtam az sem durvább.

DE TALÁN NEM IS AZ A FONTOS, PONTOSAN IGAZAK-E EZEK A FELTEVÉSEK. HA ELÉRJÜK VELÜK AZT, HOGY MOSTANTÓL, MINDENKI FIGYELJEN! VÁLLALJON FELELŐSSÉGET ÖNMAGÁÉRT, CSALÁDJÁÉRT ÉS NE HAGYJA MAGÁT MINDEN FÉLE MÉDIABEFOLYÁS ÁLTAL IRÁNYÍTANI, AKKOR JÓ, HOGY EZEK MIND ELHANGZANAK!

Az igazság szabaddá tesz! Helyetted senki sem dönthet! Bármit is mondanak, a döntést Te hozod, a feleősség is a Tiéd!!!

Szépet! Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr591425629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása