EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó 21’07.24-25. Dobogókő
2021. szeptember 18. írta: Lélekszerelő, MAGYART

EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó 21’07.24-25. Dobogókő

KÖZBEN MEGTÖRTÉNT! JÓ VOLT! KÖSZÖNJÜK!

GYERTEK JÖVŐRE IS! 2022 JÚLIUS 24-25-26

VÁRUNK BENNETEKET! NAPTÁRBA BEÍRNI ÉR!

egyse_g_21_1057.JPG

2020 EGY-s-Ég Álom rendezvény

2021 EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó – Dobogókő

A 2020-as esemény után újra megrendezésre kerül az esemény, némi változtatással. Egyrészt 2 napos lett a találkozás. Így több információ fér bele ebbe az időben. Személyem által erősödik a magyar hagyomány és tudásanyag jelenléte, a rajta keresztül megfejtésre kerülő tudás. A szerevezés immár a legerősebb nő-férfi összefogás mentén valósul meg. Elmondhatóm, hogy szinte teljesen megfelel az általam tanított közös teremtés folyamatának. (a szinte teljesen azért, mert nem biztos, hogy minden szegletét átlátjuk és uraljuk a folyamatnak)

A program sokrétű. Megjelenik benne Anasztázia, kozmikus tudások, magyar hagyomány, a mindennapokban hasznosítható folyamatok, a kézművesség, a gyermekprogramok, a tűz, a dob, a zene… Sok hangulat, pillanat, felismerés, átélés és tanulás… A lényeg, mint az az alcímben is van:

Itt minden az összefogás, az együttműködés és az összetartozás mentén zajlik!

Gyere el! Vegyél részt! Hozzad el magadat! Egy ajándékot amit szívesen odaadnál valakinek, ezzel célunk van. Hozzál zeneszerszámot, illetve a hangodat. Zenét hallgatunk és zenélünk…

EGYgyütt leszünk! Először 2 napra, de ha tényleg résztveszünk, jelen leszünk, akkor tovább is tart majd ez az EGYgyütt lét!

RÉSZLETEK: www.egyseg-alom.com

Gyertek! Várunk benneteket szeretettel!

Ha terjeszted az megköszönjük. Nem vagyunk netes guruk és korlátlan hirdetési keretünk sincsen.

Köszönjük!

Péter

Fülöp Melinda, Somogyi Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr3416611490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása