Gondolatok a jövőről
2011. november 23. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Gondolatok a jövőről

Egy dolgon gondolkodok el mostanában egyre többször. Itt van ez a kormány. Nem mondom, hogy jól muzsikál, mert nem látszik. De valahogy úgy tűnik, mintha mindenért ők lennének a hibásak. A 2002 - 2010 között, soha nem volt ilyen hangos a "nép", hogy vesszen a vezetés. Vajon miért? Akkoriban hol voltak a Meggyesit vagy Gyurcsányt kifigurázó anyagok? Arányaiban a mostanihoz képest sehol. Miért csak most vagyunk ilyen bátrak? Miért csak most kezdjük el látni, amit egyébként a figyelemmel élők régóta tudnak, sőt ha nem is tudták, Fábry Sándor elmondta, sokszor: Uraim itt csak módszerváltás történt. Szóval feltűnő ez a nagy és hírtelen ébredés. Nem csak meg lettek vezetve kedves "elvtársak", megint? Kíváncsi vagyok, ha a kiábrándultság eléri a kívánt mértéket, akkor a háttérből irányítók, milyen megoldással rukkolnak elő, amit a sok "balga" megint bevesz, mint annyiszor és annyi mindent már ezidáig. Lesz valami magasröptű nagyszerű dolog, amire csak szavazni kell és majd attól minden rendbejön. Leszavazunk a tutira és utána hátradőlhetünk, mert majd minden… Aztán megint kiderül, hogy a király meztelen. 2006-ban a HírTv (Gyógyhír) húsvéti adásában megkérdezték tőlem, hogy ha most belevágnánk, akkor mennyi idő lenne, míg eredményt lehet elérni. Akkor én 7 évet mondtam, mint minimum. DE KEDVES MINDANNYIAN! MÉG NEM VÁGTUNK BELE! MÉG EL SE KEZDTÜK! A NULLADIK ÉVNÉL TARTUNK! Még csak hőzöngés van, az esetek legnagyobb részében. Az emberek többsége még ma sem tudja, hogy merre és hogyan kell indulni. Ma még mindig azon kell mindenhol vitatkozni, hogy a Szent Korona Tan nem egy nyugat abszolutista rend jogi alapja. Hanem egy nemzetet védő, a világon egyedül álló jogrend, amely feladata (és ezt garantálni is képes) az országlakók, emberhez méltó életének biztosítása, az Isteni rend megtartásával. Ha még itt se tartunk, akkor hová lépünk, merre haladnánk? Hány használható szervezetünk van, amelyet nem a finánctőke irányít? Mennyi a közös akarat, ami egy ügyért összefogni képes? Kérdések. Kérdések. Válaszok nélkül.

 

 

Somogyi Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr403406239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szisy 2011.11.24. 17:12:44

Kedves Péter !
Én egész másképpen látom a helyzetet mint Ön !
Becsülöm a népem, hogy ennyi minden után, még mindig talpon van és egyáltalán még VAN !
Nem tudom Ön hány éves én 56 múltam, s csak az utóbbi 40 évet ismerem, de az is igen SZÖRNYŰSÉGES VOLT. Ezért én dicsérném azokat akik így is megmaradtak EMBERNEK !
Egy dologban egyetértünk én is szorgalmaznám a Szent Korona Tannal többet kéne foglalkozni, továbbmegyek igazi királyságot létrehozni, s nem a betegeket bénákat dolgoztatni, hanem sok léhűtőt az országházban !
süti beállítások módosítása