Indul a mandula... ELKEZDŐDÖTT...
2019. október 30. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Indul a mandula... ELKEZDŐDÖTT...

Csak ezt osztom meg, bár van hasonlókból több is. Béremelésekről, pénzosztásról a jól megérdemelt 2 heti munka eredményeképpen, elbocsátásokról... elég ez az egy is. Amikor valakinek nincsen se gerince, de sajnos arca se... annyira fontos a lepusztult egészségügy, hogy egy ilyen fontos beruházást, az egyébként folyamatosan tovább növekvő népességű térségben le lehet állítani... Férfi ember következetesség nélkül nem férfi! Itt aztán ne jöjjön senki azzal, hogy a liberális FIDESZ konzervatív lett, mert ez azért nem egyforma. Azt ugyanis én el tudom képzelni, hogy valaki megvezetve, kiáll valami mellett, aztán belelátva a működésbe, a hogyanba, inkább nézőpontot és álláspontot váltva lép tovább, a tapasztalatok tükrében, belátva tévedését. De ez azért nem következik be pár nap, hét alatt. Pl az említett párt esetén azért ráment pár év, mondjuk 4-8. Sajnos az SZDSZ 90 utáni viselkedése, a taxisblokádban betöltött szerepe, majd a 94-es kommunistákkal való összeborulása után, ha valaki nem akar hazánkban liberális lenni, az a minimum és nem pedig csoda. Pedig ők hirdették leghangosabban a kommunisták elszámoltatását és ígérték, hogy megteszik. Pedig nyílván tudtak az alkuról, melyben a nyugat megígérte, hogy nem lesz baja a volt kommunista bűnbandának, ha kiszolgáltatja, eladja a hazai piacait bagóért a nyugatnak, rabszolgaságba taszítva ezzel hazájukat. MEGTETTÉK. A liberális banda pedig mindent megtett, hogy még hatalomba is kerüljenek. Ezt nehéz vitatni. Így aztán liberálisnak lenni azt jelenti, hogy ezekkel a mozdulatokkal egyetért valaki.

 

https://pestisracok.hu/ujbuda-dk-s-polgarmestere-leallitana-a-szuperkorhaz-epiteset/?fbclid=IwAR2iDK_P2KUhR7nUARNVTQUKPMgn6fiaOiO-RGT0HiesPBW9cy0RoAEWq_Y

Gondolkodni ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr615255756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása