Újév, új év? 2021
2021. január 03. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Újév, új év? 2021

21_e_vkezdet.JPEGAz alap gondolat, mi szerint egy új év közeledik, kezdődik, a 2021-es bizony egy új év. Új a 2020-hoz képest. Sokan bíznak a könnyebb, jobb elkövetkezőkben. Vajon igazuk lesz-e? Jobb év következik? Ha igen, miben lesz jobb, könnyebb?

 

Egy valami teljesen biztos. Kb egy fél év múlva sokkal okosabbak leszünk. Ki fog derülni! Kiderül, hogy a vírus a védőoltás hathatós segítségével, egy rossz álommá válik csupán, vagy bekerül a mindennapjainkba. Ugyanis, újabb és újabb hullámok következnek, újabb és újabb vakcinákkal, maszkkal, szabadságjogok korlátozásával... Hamar kiderül majd, hogy egy rossz évünk volt, vagy egy egyre fokozódó manipuláció részeivé válunk, ahol a világ urai, minket hülyének nézve, nem törődnek mással, mint azzal, hogy a hatalmukat növeljék. Mindezt úgy, hogy mi magunk kívánjuk a korlátozásokat, a látszólagos biztonság érdekében. (Esetleg mindez csupán az eddigi viselkedésünk és életvitelünk következménye, amely nem változik meg egy pillanat alatt.)

 

Próbálkozás már volt elég. A repülőtereken már rutinosan végezzük a megalázó vizsgálatokat, a nemlétező terroristákra hivatkozva, egy megrendezett biztosítási csalás következtében. A H1N1 megjelenésekor, másnap, azonnal lett vakcina. Kicsit kilógott a lóláb és nem vettük be, nem oltattuk magunkat. Ma a nagyobb rossz a korona okán, egyre többen oltatják be magukat, azzal az ingyenes, influenza elleni oltással, ami akkor senkinek sem kellett. Félelemből, hogy elmondhassuk, ezt megtettük. Közben pedig nem törődünk a mellékhatásokkal, amelyek azóta bizonyítottak. Tesszük ezt mindannak ellenére, hogy tehetnénk magunkért is, mint azt a szervezetünk megkívánja, ahogyan a hagyomány mutatja. Oltatunk, nehogy megfázzunk, lázasak legyünk... egy egyszerű influenza okán, ahelyett, hogy változtatnánk.

 

A jövendölés szerint, a sátán jelét magunkra vesszük... a homlokunkon lesz, tehát jól látható... A technológia mai állása szerint egyre könnyebb lesz nyomkövetőt, illetve más intelligens egységet belénk ültetni. Látunk ilyet a filmekben, ahol ez csak akkor jelenik meg, ha legalább 10 éve elavultnak számít. A nyomkövetők, nem sci fi-ben jelentek meg, hanem egyszerű akciófilmekben. Szóval, ma ez egy valós lehetőség.

 

Egy valamikori titkosszolgálati munkatárs megírta, hogy ha tisztában voltak valakinek a betegségével és a szokásaival, akkor könnyű volt természetes halált előidézni. Csupán a megfelelő termékekben kellett megnövelni az egyes összetevőket, amelyek túlsúlya halált okozott.  Nos, az információk, ma a rendszerben vannak, mind az orvosi anyagaink, mind a gyógyszertári adataink, sőt a vásárlásaink is... Így aztán kis fantáziával, akár elképzelhető is...

 

De félni ne kezdjen senki, mert ez is csak egy opció. A lényeg, hogy 2021-ben kiderül, merre megy a világ. Milyen mértékben manipulálnak minket, mik a célok, a háttérmozdulatok. Ezért érdemes figyelnünk, amely azért is hasznos, mert A TUDATOSSÁGNAK IS ALAPJA A FIGYELEM, A JELENLÉT, A VALÓSÁG FELISMERÉSE. Így látjuk, ezzel nem járunk rosszabbul. Akkor sem, ha nincsen összeesküvés, csak sok évtizedes rossz döntések sorozatából következő okozatok, következmények. Olyanok amire rádöbbenve, döntést hozhatunk, változtathatunk végre, a magunk és a környezetünk érdekében. De ne feledjük, EZ RAJTUNK MÚLIK! TESSZÜK, VAGY SEM!

 

Az is tény, hogy ha figyelembe vettük a vírus tüneteit és megtettük a lelki okok feldolgozását, végig mentünk az önismereti úton, döntést hoztunk, hogy milyen módon és formában változtatunk az eddigi életünkön, akkor bármi is derül ki, módunkban, lesz a megfelelő újabb döntést meghozni és a megfelelő irányba elindulni. Ha közben az önismereti úton, a feljebbvalóhoz, az Istenhez is közelebb kerültünk, akkor azt is tudhatjuk, hogy innen is segítséget kaphatunk, ahhoz, hogyan, mikor és mit tegyünk.

 

Szóval csak legyünk jelen, tegyük a dolgunkat és baj nem érhet minket!

 

Fő iránymutatónk az legyen, hogy mi alapján döntenénk. Ha a döntésünket a félelem motiválja, tudhatjuk, rossz úton járunk. Ha azonban a döntésünket szeretetből hozzuk, jó irányba indulunk.

Ha valami elkerülése miatt teszünk valamit, mert attól félünk, hogy... az nem helyes. Ellenben, ha valamiért teszünk, az helyes irányba fordít minket.

 

Akinek segítségre van szüksége, olvassa a Wass Albert: Hagyaték-ot! Benne van a segítség? BENNE! Olvasd és engedd a jót az útjára!

 

Hajrá! Bátran előre!

 

Somogyi Péter, Lélekszerelő, Hagyatékőrző

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr1416369800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása