Népesedési megoldás
2021. november 23. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Népesedési megoldás

fe_rfi_szu_le_s.jpgEgy írás még a nyárról...

Nagy öröm ért minket az utóbbi héten. Az EU úgy döntött, mostantól szülhetnek a férfiak is.

 

Hurrá! Végre! Én megkönnyebbültem! Szülhetek! Lehet gyerekem nő nélkül is… Sőt… Megoldódott ezzel az egy mozdulattal az uniós lakósságcsökkenés problémája. Nem kellenek többé a migránsok. Nem kell több bevándorló!

 

Miért?

Egyrészt duplájára nőtt a potenciális anyák száma! Nem kis dolog, könnyedén átérezzük…

Másrészt még egy nagy, népesség korlátozó tényező oldódott fel. Mire gondolok? A nők, sajnos biológiailag úgy vannak felépítve, a Teremtés Rendje szerint, hogy egy bizonyos kor felett nem képesek életet adni egy gyermeknek. Beköszön a menopausa. Nem érik több petesejt, így a nők képtelenek a továbbiakban szülni…

 

De most, mi férfiak áthidaljuk ezt a problémát! Nem csupán duplázzuk a potenciális anyaszámot, hanem megsokszorozzuk a szülések számát a menopausa megkerülésével. Képzeljük csak el a 60-70 éves szülőképes apukákat nem sörhassal, hanem gyerekkel a pocakukban! Csodálatos! Könnyet csal a szemembe! Remélem mindenkinek!

 

Az Eu megint utat mutat! Azoknak van igaza, akik mindenben, szó nélkül követnék az ottani útmutatást, hiszen tudják… példát mutatnak… sőt, ha nem figyelünk, be is vasalják a javaslat megvalósítását. Szerintem nincsen messze az amikor erre az új területre éves, 5 éves és 10 éves tervet kell majd készíteni. Ahol az apa szül még hármat, dupla CSOK lesz igényelhető!

 

A nők is fellélegezhetnek végre! Nem minden teher az övék! Sőt a férjeik több gyereket is szülhetnek mint ők maguk. Micsoda új világ! Vajon kötelező is lesz, férfiként szülni?

 

Most legalább megtudjuk milyen nehéz a női lét, a szülés fájdalma, a szoptatás (bár erről nem rendelkeztek…), az hogy folyton rajtad lógnak… Innen már nem csak az lesz igaz, hogy az anya az biztos, innen az apa is lehet biztos… Sorolhatnánk az előnyöket.

 

KÖSZÖNJÜK EU!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr8516635968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása