Ellen-zék - Veled van, vagy ellened?
2021. március 02. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Ellen-zék - Veled van, vagy ellened?

va_laszta_s_x.jpgNehéz helyzetben vagyunk az ellenzékkel. Véletlen néztem egy műsort, ahol a Bp-i főpolgármester volt a téma. Újra kiderült, hogy össze-vissza beszél. Valótlanságot állít, ráadásul hülyeségeket. A liberális hozzászóló szerint nem ezen múlik az ő hitelessége. Micsoda? Nem ezen múlik a hitelesség? Nem azon, hogy amit mond valós-e? Hogy igaz-e? Hogy megfelel-e a valóságnak? Nem ezen múlik?

 

Sajnos igaz. Mindegy mit mond! Ugyanis az ő népszerűsége, nem függ össze a hitelességgel. Ő egy hiteltelen, súlytalan, SENKI! Miért népszerű mégis? Mert az amire kell, Orbán Viktort leváltani, ahhoz mindegy ő milyen ember. Egyszerűen kell valaki, akire lehet szavazni, mert létezik és elsőre ha senki sem ismeri, akkor akár szimpatikus is lehet. Ennyi elég. A személye, értékei mindegyek. Nem számítanak. Ő egy dologra kell, az Orbán ellenes gyűlölet és utálat összefogásának az arca. Csak egy arc, egy külsőség! Annyit meg tud.

 

Aki rá szavaz, azt nem érdekli ki jön majd, ki lesz a miniszter elnök, csak annyi a fontos, hOGY ne Orbán Viktor legyen. Nos, ennek a kitételnek megfelel. Ő NEM ORBÁN VIKTOR! MÁR ALKALMAS IS MINISZTERELNÖK JELÖLTNEK! Ezt kell megérteni! ÉSZ ÉRVEKNEK NINCSEN HELYE! Se vele, se választóival! Zsigeri utálat és gyűlölet vezeti őket! Érveknek, következetességnek, hitelességnek szerepe nincs!

 

Persze ők, akik váltani akarnak, számítanak azokra is akik nem ilyen gyűlölet alapúan döntenek. Nekik kell egy olyan szép látszatot mutatni, amely alapján elhihető, hogy a jelöltek hozzáértők, megbízhatóak... De ez sajnos nem kell igaz legyen. Éppen elég, ha a megfelelő csatornákon azt sugallják, hogy ezek bizony olyan személyek. Akkor is ha nem azok. Itt jön a képbe a liberális, értelmiségi felsőbbrendű hozzáállás. Sajnos sok kirakat pozíciót liberális emberek töltenek be. Ők magukat mindentudónak állítják be. A tudás felsőbbrendűségének sugallásával állítják, hogy az egyébként alkalmatlan személyek alkalmasak. A “nép” pedig beveszi ezt. Hiszen olyanok mondják...

 

Kik mondják ezt. Sajnos olyanok aki jórészt még mindig az előző rendszer politikailag megbízható alakjai, azaz jó “kommunisták” ILLETVE AZ Ő TANÍTVÁNYAIK. Azt a nézetet, azt a mentalitást követik amelyet a korábbi “kommunista” rendszer diktált, amely akkor politikailag megbízható volt. Akkor moszkva, ma brüsszel hívő! Könnyen megy neki, mert csupán kicserélte a helyet ahonnan a sugallt, illetve megmondott elvárásnak meg kell felelni. Ugyan az játszma, kicserélt diktátorral, akkor a nagy szovjetunió, ma a nagy európai unió... Jellemzője még, hogy FOLYTON MEG AKAR MENTENI MINKET! Milyen rendes, megment minket. De vajon kitől? ÖNMAGUNKTÓL! Mint 56 leverői! Ők is attól féltettek minket, hogy letérünk a helyes útról, ha elutasítjuk a nagy szovjetunió segítségét! Végérvényesen kiszúrunk magunkkal...

 

Talán még egy jellemző. Ebben a nagy segítségben, amikor megvédenének minket és mi ebből valahogy nem kérünk, akkor mindig külföldi segítséget kérnek. KÜLFÖLDI SEGÍTSÉGBEN BÍZNAK! Azt várják, hogy egy külföldi, idegen, aki nem mi vagyunk, a MI ÉRDEKÜNKBEN, megvéd minket önmagunktól! Felmerül, hogy aki nem magunk között keresi a megoldást, hanem idegenektől reméli az igazságszolgáltatást, az az illető magyar-e? Vajon közülünk való, vagy csak jól beszéli a nyelvet? Hiszen a családban adódó konfliktusokat nem kiteregetjük, hanem megoldjuk magunk. Ha nem sikerül, mert a családi közösség másként dönt, akkor elfogadjuk az eredményt és nem akarjuk az akaratunkat a többiekre erőltetni az ő akaratuk nélkül. Főleg nem erőszakkal, forrás megvonással, hiszen ha nem is értünk egyet valamiben, EGY BIZTOS, SZERETJÜK A MIEINKET! SZERETJÜK ŐKET ÉS A LEGJOBBAT AKARJUK NEKIK, TISZTELETBEN TARTVA AZ AKARATUKAT! A legjobba az is beletartozik, hogy nem akadályozzuk meg a források beérkezését, nem akarjuk, hogy elessenek tőle, csak azért, mert nem egyet gondolunk és akarunk. HISZEN SZERETJÜK ŐKET! Aki szereti a családját, nemzetét, az nem akar rosszat a társainak, csak mert nem értenek egyet. Ilyet csak az tesz, AKI EGY MÁSIK KÖZÖSSÉGBE TARTOZIK, de tudni véli, mi a jó nekünk és FŐLEG NEKI és ezért bármire képes! MÁRMINT, HOGY NEKI JÓ LEGYEN! AKÁR A MI KÁRUNKRA IS! Hiszen nem EGY KÖZÖSSÉG VELÜNK! Itt él, szedi az ittlét hasznait, él mint Marci hevesen, de SÉRÜLNI LÁTSZANAK AZ ÉRDEKEI! Így azok érvényesítésének érdekében, ha velünk nem boldogul, akkor “OTTHONRÓL” AZAZ NEM TŐLÜNK HOZ, HA KELL SEGÍTSÉGT!

 

Ezt gondold át és tudod, mit kell tenned! Belül tudod, hogy ez igaz. Érzed! Ez elég kell, hogy legyen. :) Megosztani ér, hogy sokan gondolkodjanak el ezeken. Sok múlt eddig és múlhat a jövőben rajta.

 

Somogyi Péter

Hagyatékőrző, Lélekszerelő

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr5816448242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása