Tanuljunk külföldön!
2012. március 20. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Tanuljunk külföldön!

Furcsák az emeberek. Ezt eddig is tudtam. Önzők is. Ezt is tudtam. Mégis meglepett a követkző eset. Azt mondja az új törvény, hogy ha valaki állami ösztöndíjjal tanul egy felsőoktatási intézményben, akkor a végzéstől számított 20 éven belül 5 évet itthon kell a szakmájában dolgoznia.

 

Nem ez a meglepő, hanem a megszólaltatott diákok. Ők, nem fognak semmi ilyet aláírni, inkább fizetnek a továbbtanulásért. Nagyon helyes fizessenek csak! De vajon miért nem hajlandó egy szerződést aláírni, amely nagyon egyszerű. Az állam, azaz MI MAGUNK, fizetjük az ő tanulását 3-5-7 évig. Ezért az állam, azaz MI MAGUNK, elvárja, elvárjuk, hogy a befektetett pénzünk számunkra is hozzon hasznot. A MI ORSZÁGUNKAT IS GAZDAGÍTSA, a mi fáradtságos munkánk eredményét élvező, ösztöndíjas hallgató. EZ GÁZ??? Miért az?

 

Sima befektetési szerződés. Aki ezt nem érti, tényleg fizessen. Nem érdemli meg a segítséget! MERT NEM FELEDJÜK, az UNIÓ támogat minket, abból a pénzből, AMIT MI BEFIZETÜNK! Az állam finanszíroz dolgokat, abból,  AMIT MI BEFIZETÜNK! A semmiből, nem terem forrás, a pénz, nem a szerkrény alján terem, kívánságlista alapján! Jó lenne észben tartani!

 

Somogyi Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr354328052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása