Böjt Magyarország felébredéséért
2012. február 22. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Böjt Magyarország felébredéséért

Hétfőtől elkezdődött a magyar hagyományban a böjt. (A katolikus szokás szerint a húshagyó kedd utáni szerda a böjt kezdete.) A böjt a megtisztuláson kívül arra is ad lehetőséget, hogy úgymond kiböjtöljünk valamit. Az önkéntes lemondást, a böjtöt, felajánlhatjuk egy cél megvalósulásának az érdekében. Pontosan ezért a nagyböjt idején március 11-től engesztelő böjtöt hírdetünk.

 

A böjt kezdetén, március 11-én 11 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. (Találkozó 10,30-kor a Zsindelyesnél, vagy 10 perccel korábban a helyszínen.)

 

Az ima heylszíne Dobogókő, a Mária kegyhely.

 

Az imát és a felajánlást természetesen más heylszíneken is megtehetjük. Kérem, hogy jelezzék, jelezzétek felénk a másik helyszíneket, hogy tudjuk az összefogás mértékét.

 

A böjt lehet léböjt, 3-5-7 napos. (Egy lehetséges léböjt leírása: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/18/meregtelenites_le_bojt ) De bármiyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek! Mi a következőt kérjük:

 

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk!

 

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

 

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető.

 

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)

1.     Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt

2.     Imátkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL (ebben az írásban megtalálható: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/09/imadsag_8 ), Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)

3.     Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése - és az utolsó történet imája)

4.     Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)

5.     Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.

6.     A felajánlásainkkért kapott Isteni erőt belehelyezzük az erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az tűzhányóként kitör és az áldás, az erő védőernyő szerűen visszahullik az egész NAGYMAGYARORSZÁGRA és minden lakósra.

7.     Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.

8.     Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt

 

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

 

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

 

Kérjük mindenki terjessze, juttassa el minnél több helyre!

 

 

Isten áldásával!

 

Somogyi Péter, lélekszerelő

Szerednyei Béla, színművész

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr264174963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása