Egyenes beszéd!
2012. február 20. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Egyenes beszéd!

Kedves Kálmán! Ahogyan a Kétfarkú kutyapárt megfelelő vezetője nevezte... Bár amit írok az nem neki szól, de az ő műsora ihlette.

 

Végig halgathattam, hogy a Pálfi úrral folytatott vitában szépen kifejtette, hogy ő és sokan aggódnak. Mert vajon mi lesz így a magyar demokráciával? Ugyan semmi sem történt, de mégis, ha felmerül az aggodalom kérdése az már régen rossz. Az már fenyegeti a demokráciát. Igen, ez igaz? Nos, neki is üzenem, mint a külföldi elemzőknek. Ne aggódjanak, azon ,hogy meg lesz-e kapálva a kukorica, hanem várják meg és nézzék meg mi történik. Ha meg lesz kapálva, akkor lesz kukorica termés, ha nem akkor nem lesz. Nem hiedelem kérdése! Hanem tény. Elküldeném Kálmánt is a többi elemzővel együtt kukoricát kapálni, mert akkor látnák azt, hogy ez nem hiedelem kérdése. Ha megkapálják, meg van kapálva, ha nem, nincsen, teljesen mindgy, ki mit hisz a sorokon kívül. Ez van most is. Félni lehet, és aggódni is, hogy a kapálók vajon majd elvégzik-e a munkát, de, ha akkora a félelem, el is lehet végezni a kapálás feladatát. Nem csak a partvonalról kell belebeszélni, hanem tenni kell. Igaz, a ma elégedetlenkedőknek volt egy jó 8 évük a tettekre. Nem kezdtek a lehetőséggel semmit. SEMMIT! Sőt, parlagon hagyták a földeket. Igaz, most, hogy más a felelős, most hirtelen mindegyik elkezdett érteni hozzá. Amíg volt lehetőség a kapálásra, akkor nem kapáltak, sőt, de most, hogy más a felelős, most már hirtelen értenek hozzá, sőt azt is elmagyarázzák, hogy másnak hoygan kellene azt jól csinálnia, amit ők NEM TETTEK MEG!

 

A hab a tortán a Kovács elvtárs. Aki szintén fél. Mert mi van ha megtörténik... Bár eddig nem történt meg. Semmi aggodalomra okot adó nem történt, de történhet... Nem emlékszik senki arra, hogy mi volt a kommunista koncepciós perek alapja? Példát statuálunk, nehogy megtörténjen! Megelőzzük az összesküvést! Ezen a példán keresztül elrettentjük a többséget, hogy meg se merje próbálni! "Hát Kovács elvtársat senki sem akarja megölni?" Mennyire hasonlít? Minden bolsevik, mennyire bolsevik! Egyik se tud kibújni a bőréből! Az 50 év megszokás nem múlik el nyomtalanul! A bolsevik emlőkön nevelkedettek, bolsevikká váltak. Micsoda véletlen?! Aki disznók közé keveredik azt megeszik a korpákok! Bizony.

 

Aztán jön a fiatal titán, aki szerint IMF hitel nélkül nincs magyar jövő. Mert a hitel tartozást hitellel fedezni az jó, gazdaságilag okos dolog! Ugyan! Nem csak arról van szó, hogy ha nem veszünk fel új hitelt, amit az MSZP áldsos tevékenysége szépen előkészített, akkor nem nő a függőségünk az IMF-től, a külföldi, magyar érdekeket soha figyelembe nem vevő banki csoportosulásoktól? Azaz ma függetlenedünk? Erősödünk? Vajon ez miért baj? Egy erős Magyarország nem hasznosabb tagja az Európai Uniónak? Ja, nem ez a cél, hanem az, hogy az Unió égisze alatt egyes magán érdekeltségek megszerezzék a teljes irányítást a világ egésze felett? Közben felettünk is?

 

És jön az antifasiszta Schuck! Esetleg Kádárt nem támasztják fel valahogy? Pedig itt az ideje. Mert ha az antifasiszta szövetségnek dolga van, akkor itt a helye Rákosinak és a többi nagyszerű embernek. Ideje visszaállítani az AVH-t, aki megóv minket magunktól, nehogy a demokrácia ellen vétsünk a saját kárunkra. Még él a Pető százados elvtárs fia, a Bauer eltársé is. Lehet még tőlük kérdezni, hogyan is kell megelőzni a fasiszta előretörést, visszatérést?! Sőt, ma már Uniós támogatásra is számíthatunk, legalább is a zöld-liberális-szocialista körökből. Nem úgy, mint 56-ban. Akkor csak hitegettek, hogy tartsunk ki, mert jönnek és segítenek. Ma pedig megvédenek minket önmagunktól, mint a nagy szovjet testvér tette jó 50 évig. Köszönjük EURÓPA!

 

Miért is vagyok ekkora marha, hogy ezt a sok sületlen marhaságot végighallgatom?

 

Egy magyar (van még ilyen egyáltalan?)

 

Somogyi Péter

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr974150207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása