Válság? Összeesküvés? Világkormány?
2009. május 06. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Válság? Összeesküvés? Világkormány?

Robert Ludlum: Matarese Klán illetve a Matarese leszámolás

Ponyva. Régen írta, de sokat megírt a mai helyzetből. Megdöbbentő. 1920-as évek elején volt egy gazdasági válság az USA-ban. Akkoriban részvényt lehetett venni, hitelre. 100-at adtak 10 ért, a többit hitelre lehetett megkapni. Egy idő után a Rotschild csoport kiszállt ebből a finanszírozási formából. Majd a piac összeomlott. A tönkrement bankokat szépen felvásárolták.

Ma sem lehet ez másként. Generáltak egy piacot, az ingatlanok területén indulva. Hitelt mindenkinek. Aztán ez a piac összeomlott. Most folynak a felvásárlások. Remélem hamar végeznek és mehet az élet tovább...

A keletkező bizonytalanságokat kezelendően egyre több ellenőrzést iktatnak be, arra hivatkozva, hogy így elkerülhető a válság újbóli bekövetkezése. A válságtól való félelem arra indítja az embereket, hogy belegyezzenek, sőt kívánják az ellenőrzést. Egy jól ellenőrzött társadalom viszont jól irányítható. Mind az igények, mid azok kielégítésének a szintjén. Lassan csak azt nem vesszük észre, hogy a létbiztonságért eladtuk a lelkünket, létünk értelmét. Ugyanis a jól szabályozott rendek szerinti élet éppen olyan mint az ösztön élet, amit az álatok élnek. Nem akkor "szeretkeznek", párosodnak, amikor akarnak, hanem, ha a szaporodási kényszerük azt sugallja. Ilyen a biztonságos világ. Csak akkor tegyünk meg dolgokat és úgy amikor, az ösztönünk, a vezetőink jóvá hagyják. ÖSZTÖNÉLET!

A Mataresa írója szerint ez egy mesterségesen keltett, zavargások által keletkező bizonytalanság, amit a bizonytalanság keltői persze könnyedén megoldanak. Így jutnak világuralomra. Hatalomra a létező világ felett! Szerintem zajlik! Szépen, komótosan...

Jó olvasást! Gondolkodást!

Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr531106498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása